Zpracování osobních údajů

 

Zde uvádíme informace o zpracování osobních údajů a Vašich právech souvisejících s daným zpracováváním.

  • Správce osobních údajů – RUITEC s.r.o., Petrovická 857, 59231 Nové Město na Moravě, IČ 06038204, Spisová značka C 99708 vedená u Krajského soudu v Brně
  • Zpracováváme následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • adresa sídla/bydliště
    • doručovací adresa
    • IP adresa
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • DIČ
    • historie obchodní komunikace
    • historie servisních případů a komunikace v servisním systému RUITEC s.r.o.
  • Účel zpracování výše uvedených osobních údajů:
    • naplnění smlouvy vzniklé objednávkou
    • řešení reklamací, poptávek, servisních úkonů
    • evidence splnění této informační povinnosti, případně udělení souhlasu
    • plná funkčnost Vašeho zákaznického účtu v případě vytvořené registrace v našem servisním systému na adrese https://servis.ruitec.cz
  • Souhlas se zpracováním, který není podmíněn jiným oprávněným zájmem, můžete vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na gdpr@ruitec.cz, nebo dopisu na adresu společnosti RUITEC s.r.o., Petrovická 857, Nové Město na Moravě, PSČ 59231.
  • Vaše osobní údaje můžeme poskytnout provozovatelům hostingových serverů, přepravcům.
  • V rámci tohoto zpracování nedochází k automatizovanému rozhodování na základě osobních údajů.
  • Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat po nás výpis osobních údajů ve strukturovaném a strojově čitelném formátu pro sebe, nebo pro jiného správce
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
    • požadovat po nás omezení neboli blokaci zpracování osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto údaje nechat aktualizovat nebo opravit
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • nebýt předmětem automatizovaného rozhodování
    • obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů

Svá práva můžete uplatnit zasláním e-mailu na gdpr@ruitec.cz

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku Další informace